antradienis, rugpjūčio 25, 2015

Veido prausimas medumi + video


Vieną vakarą naršiau internete ir ieškojau kaip pasigaminti, ar tiksliau, iš ko pasigaminti natūralų odos prausiklį toms dienoms, kai nenaudoju makiažo ir nėra būtinybės naudoti pirktinio veido prausiklio.


MEDAUS SAVYBĖS

Turbūt ne kartą esate girdėjusios, kad medus yra ne vien maistas, bet ir vaistas. Bičių medų nuo seno naudoja daugybė tautų, jis turi daugybę naudingų savybių, kurių tarpe yra: antibakterinis, priešuždegiminis ir priešalerginis poveikis. Medus tinka visų tipų odai, t.y. subalansuoja riebią ir drėkina sausą. Taip pat yra puikus pagalbininkas kovoje prieš aknę. 


VEIDO PRAUSIKLIS ir KAUKĖ viename
Taigi galite medų naudoti kaip veido prausiklį, bet nepamirškite, kad makiažo jis tikrai nenuvalo! Tačiau nuvalo riebalus ir nešvarumus, todėl aš jį naudoju  rytais. Norint dar labiau palepinti savo odą, aš medumi išsitepu veidą ir kol pasikloju lovą ir pasigaminu pusryčius, palieku jį ant veido, o po to nusiplaunu su šiltu vandeniu. Oda būna švarut švarutėlė ir minkštutėlė. Šį prausimo būdą naudoju apie 3-4 kartus per savaitę ir pastebėjau, kad oda atrodo sveikesnė ir skaistesnė.  Žinau, kad keista ir netgi neįtikėtina kaip ši natūralus produktas gali atstoti veido prausiklį, bet išmėginkite ir manau liksite nustebintos. Nors natūralus medus nėra pigus, bet vienam prausimui užtenka pusės šaukšto medaus.

Jei kyla klausimų, pridedu dar ir pora video iš youtube, kurie man pasirodė informatyviausi.




Eglė

Cukrinė pudrinė Facebook'e.

2 komentarai :

  1. Kaip tau nenuvarva medus nuo veido? Aš dariausi kaukę su avižiniais dribsniais, tai "prakaitavau" medumi :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na aš susirišu plaukus, užsidedu lankelį ir svarbiausia, nepadauginu medaus :) Jei labai ilgai laikau medų ant veido, tuomet keli lašai būna nuvarva, bet taip, tai nelaukiu taip ilgai ir nieks nevarva :)

      Panaikinti

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik