sekmadienis, liepos 05, 2015

ARTDECO biri mineralinė pudra


Visų pirma apšviesiu jus, kas tai yra mineralinė pudra, kuo ji ypatinga? 
Mineralinė pudra yra pagaminta iš skaidrių mineralų, kurie atrodo kaip milteliai. Nors ji yra miltelių pavidalo, bet veikia kaip skysta pudra. Lengvai pasiskirsto ant veido, susilieja su jo spalva, puikiai maskuoja ir gaivina veido odą. 

Ši ARTDECO biri pudra savo sudėtyje neturi jokio talko, vakso, aliejų ir jokių kvapiklių. Ji nekemša porų ir tinka visiems odos tipams, netgi jautriai odai.


Kas mane paskatino įsigyti šią mineralinė pudrą? Mano sesuo jau ne vienerius metus ją naudoja ir jos oda pasidažius atrodo tokia gaivi, lygi ir netgi galėčiau pavartoti žodį spindinti
  Iki šiol niekad nebuvau bandžius šios ARTDECO pudros, bet buvome su seserimi kartu sode ir pamačiusi jos kosmetinę šovė i galvą pabandyt pasidažyti. 
Pudrą taip lengva paskirstyti su kabuki šepetėliu (dėja jį reikia pirkti atskirai), užtrukau vos kelias minutes. Man tai yra pats didžiausias pliusas, nes auginant mažylį aš negaliu sau leisti tokios prabangos, kaip dažytis skysta pudra ar BB kremu kiekvieną rytą...O atrodyti gražiai juk taip norisi! 
Prieš apsispresdama pirkti šią pudrą prisiskaičiau ir galybę teigiamų atsiliepimų ir pataikiusi Kosmadoje ant 20% nuolaidos visai ARTDECO kosmetikai, ją įsigijau už 16 eurų. Kitose parduotuvėse (Droge, Douglas, Sarma ) šios mineralinės pudros kaina yra apie 22 eurus. 



Štai kaip atrodo pakuotė. Ji yra ganėtinai patogi, bet nėra jokio dangtelio, kuris sulaikytų pudrą nuo birėjimo į vidų. Tad reikia būti atsargiai atsukinėjant indelį. 
 


Aš patapšnoju šepetėlį pudroje ir tuomet indelio dangtelyje jį pasukioju ir sukamaisiais judesiais tepuosi ant veido.
 



Išsirinkau 2 numerio spalvą Natural Beige. Jei neklystu yra dar 3 kiti atspalviai, tad nesunkiai išsirinksite sau tinkamą.

Nors naudoju ją dar visai neilgai, bet kolkas galiu pasakyti, kad pudra suteikia veidui gražią spalvą, vidutiniškai maskuoja. Mano oda yra riebi, bet veidas gan ilgai išlieka matinis. Dažniausiai pasidažiusi kitomis pudromis nesijaučiu patogiai, o šioji susilieja lyg antra oda. Netepa drabužių. Mano nuomone, šis produktas yra labai kokybiškas ir ekonomiškas, jo užteks ilgam. 


Esu įsimylėjusi šį naują kosmetikos pirkinį ir tikiuosi ateityje mano nuomonė išliks tokia pat teigiama.



Eglė
 

4 komentarai :

  1. Susidomėjau aprašymu, susiradau internete sudėtį ir kiek pašiurpau. Kad talko ar kvapiklių nėra gerai, bet yra metilparabenas ir itin pavojingi propilparabenas bei fenoksietanolis. Nesuprantu kam tų konservantų pridėta. Visi žino, jog mineralinei kosmetika pakanka vos 2-3 ingredientų - titanium dioksino, cinko oksido,... kadangi produktas sausas, produktas ir be konservantų ilgai negenda.
    Dėl to nei everyday minerals nei lily lolo ar la mav nededa konservantų. O čia akivaizdu pridėta bereikalingų dalykų vien tam, jog gautusi pigiau sukurti.

    Trumpai tariant, čia net ne mineralinė kosmetika, o gaila, jau tikėjausi, jog nebereiks siųstis iš interneto mineralinės pudros.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gaila tikrai, kad sudėtis nėra visiškai natūrali, bet niekur ir nėra skelbiama, kad produktas yra ekologiškas. Aš asmeniškai gilinausi tik į tai, kad nekemša porų, yra lengva, tinka riebiai ir jautriai odai. Sekmės ieškant savosios mineralinės pudros.

      Panaikinti
    2. Tiesiog atrodo, jog mineralinė pudra savaime turi būti vien iš mineralų padaryta. Juk tame ir esmė, dėl to, jos tokios ir populiarios. Ir ekologija čia ne prie ko, ne ja kokybė ar kenksmingumas / naudingumas matuojama.

      Būtų puikus produktas, be ne, reikėjo įdėti kokį tais propylparabeną, kuris absoliučiai toksiškas bei išpalansuoja hormonų gamybą. Ir nesvarbu, kad mažas jo kiekis, mat kaupiasi organizme ir tyliai daro savo žalą.

      Na ne esmė, atsiprašau, kad čia taip ant gamintojų papykau :D Jūsų erdvė puiki, džiaugiuosi jog produktas patinka :)

      Dėkui už palinkėjimą :)

      Panaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik