antradienis, balandžio 19, 2016

Skilinėja lūpų kampučiai. Ką daryti?

Labas! Prieš kelis mėnesius susidūriau su tokia probema, kaip skilinėjantys lūpų kampučiai. Kiekviena mano diena nepraeidavo be paraudusių lūpų kampučių ir šašiukų ant jų, kuriems vos užgijus atsirasdavo nauji. Skilinėjimas yra ganėtinai nemaloni bėda, kadangi ji sukelia didžiulį diskomfortą. Taigi, ką bandžiau ir kas padėjo/nepadėjo sužinosite tuojau pat :)
Kurį laiką tepiausi įvairiais aliejais, medumi, Bepathen kremu, vazelinais... Nusipirkau ir moterims skirtų vitaminų, tačiau nieks nepadėjo. Jeigu per dieną apgydavo, tai kita rytą vos išsižiojus valgyti tik hop ir vėl įtrūkdavo. Šiek tiek pasiskaičiau forumuose, radau keletą patarimų ir nusprendžiau, kad laikas eiti įvaistinę, nes toliau taip nebegaliu. Vienas iš patarimų buvo pabandyti Cinko oksido tepalą.

Šiek tiek apie cinko oksido tepalą:

Cinko tepalas yra naudojamas, kai norima palengvinti daugelį odos ligų ir pažeidimų. Cinko oksidas tai yra aktyvus šio tepalo ingredientas, kuris ant odos sukuria apsauginį barjerą, kuris neleidžia atsirasti kitiems  pažeidimams ir odos sudirgimams ir taip pat padeda atsinaujinti odai. Cinko oksido tepalu galima prižiūrėti jaunatvinių spuogų išbertą odą, tepti kūdikių odelę, kai yra bėrimų bei iššutimų. Padeda natūraliai odos regeneracijai, apsaugo nuo kenksmingo aplinkos poveikio. 
Kaina 3,60€

Jau pirmąja dieną, kiek galėdama dažniau tepiau lūpų kampučius, ir jau po kelių dienų šašiukai ir paraudimai išnyko visiškai. Tikrai nesitikėjau, kad  šis tepaliukas bus toks efektingas. Iki šiol kiekvieną dieną bent kelis kartus pasitepu kampučius, kad skilinėjimas neatsinaujintų.

Jei susidūrėte su šia problema, nelaukite, nes po šašiukų gali likti randeliai ir paraudusios vietos.
Eglė
Cukrinė pudrinė Facebook'e.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik