šeštadienis, rugpjūčio 15, 2015

ALDO VANDINI Deep cleansing veido kaukė


Praeitą savaitgalį su šeima išvažiavome, tiksliau pabėgome, iš Vilniaus pas senelius į Šiaulius. Neplanavau su sūneliu likti ten, bet nuvažiavus supratau kaip nerealu būti gamtoje, kai šalia kaba hamakas, o už 10 metrų spindi ežeriukas. Noksta obuoliai ir kriaušės, o už šiltnamio sirpsta šilauogės...


Taigi jau kitą dieną nusprendžiau- LIKSIME savaitei. Kaip neplanavau, taip ir nesusirinkau visų reikalingų daiktų. Šiauliuose su vyru užsukume į Akropolį ir nuėjusi į Kosmadą greitai prigriebiau dvi dar nebandytas veido kaukes: šią ALDO VANDINI ir Under 20. Abi jau išbandžiau. 


ALDO VANDINI giliai vanti kaukė(2x7,5ml)
aprašymas:
Ši kaukė giliai valo veido odą. Jūros purvas, kuriame gausu mineralų, padeda švelniai pašalinti negyvas odos ląsteles. Magnis drėkina odą, palaiko reikiamą drėgmės kiekį. Kaukė intensyviai valo odą, gerina kraujotaką. Rezultatas- gaivesnė ir stangresnė veido oda.
Kaina 2,19 eur.

Mano nuomonė:
Jei kaukė būtų neverta dėmesio, aš apie ją tikriausiai net nerašyčiau. Bet pagalvojau, kad kažkam pagelbėsiu ir tarsiu gerą žodelį. Visų pirma, man patiko jos tekstūra, buvo labai malonu ją teptis. Spalva, kaip ir dažnai būdinga molio kaukėms- žalia. Kvapas atitinka aprašymą, jokių sintetinių kvapų. Pakuotės užtenka dvejiems kartas, o vienos kaukės turinio užtenka kaip tik, nei per daug, nei per mažai. Po dešimties minučių nusiplovus veidą, iš karto matėsi, kaip šauniai ji sutraukė mano išsiplėtusias veido poras (šiuo metu jos veda mane iš proto.. ), oda atrodė skaistesnė ir švaresnė. Atrodo kaip galima matyti po vieno karto, bet, patikėkit, kai užsitepate prastą veido kaukę, po jos ne tik, kad nesimato nieko, o dar ir veido oda atrodo prasčiau nei prieš ją. Šiuo atveju kalbu apie veido kaukę Under 20 dviejų žingsnių giliai valančią ir drėkinančią veido kaukę, kurią naudojau prieš ALDO VANDINI.
Reziume: tikrai kartotina valomoji veido kaukė.

Eglė

Cukrinė pudrinė Facebook'e.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik