šeštadienis, rugpjūčio 15, 2015

Mano mėgiamiausi youtube grožio kanalai


Sveiki, kaip laikotės? Nežinau kaip jūs, bet aš laisvu metu labai mėgstu įsijungti youtube ir žiurėti mano mėgiamų, grožio vlogerių, kanalus. Dažniausiai žiūriu tų pačių merginų kurtus video, kadangi jie užkabina ir laikui bėgant nepabosta. Žinoma, kiekviena renkasi individualiai, juk ne visų mūsų skoniai ir požiūriai gyvenime yra vienodi. Bet jeigu skaitote mano blogger platformą, neabejoju, kad jums bus įdomu pamatyti naujus youtube kanalus, o galbūt jau juos žinote ir žiūrite.

Pradėsiu nuo lietuvaitės Ievos, youtube ji- Chanelette  (jos kanalas viršuje). Nepameluosiu, kad jos kurtus video žiūriu nuolatos jau daugiau kaip metai. Man patinka jos stilius, supratimas apie kosmetiką ir jos gyvenimo būdas. Taip pat žaviuosi ja, kaip asmenybe. Ieva atrodo labai maloni, išsilavinusi, subtili ir turinti gerą skoni mergina.


Taip pat kartais pasižiūriu šių lietuvaičių kanalus:


Dovilė youtube kanale kaip Cuba. Mėgstu tik, gaila, retokai naujus video susuka.



Erika Bay taip pat, kaip ir Ieva, yra iš Klaipėdos. Ji tikrai kažkuo žavi, bet jos video pasirodo retai ir juose kažko trūksta... Nors, kaip asmenybė, ji atrodo linksma ir pakelianti nuotaiką.


Yra ir gerokai daugiau lietuvaičių talpinančių savo video youtube, bet jų neišžiūriu iki galo, o galiausiai pamirštu apie jas visiškai.

Keliaukime toliau nuo Lietuvos. 
Pirmoji mano mylima vlogerė yra Ingrid Nilsen.


Ingrid yra labai faina ir kūrybinga mergina. Pozityvumas ir nuoširdumas. Ji kuria video apie kosmetiką, stilių, taip pat kartais atsiranda ir filmukų, tokių, kaip kad dabar įkėliau Relaxing + Letting Go


Zoella man labai panaši iš savo būdo ir charakterio į Ingrid, skirtumas tik tas, kad Ingrid iš USA, o Zoe iš UK. Jos klausyti ir žiūrėti nepabosta niekada. Ji daug šypsosi, karts nuo karto padainuoja ir tiesiog įkvepia. Be to, jos oda anaiptol nėra tobula, bet ji visiškai dėl to nekompleksuoja ir atrodo, jaučiasi taip pat laisvai būdama ir be makiažo.



Fleur DeForce. Ši jauna moteris iš UK yra labai populiari kosmetikos sferoje youtube. Fleur turi vyrą, tris šunis ir gyvena dideliame name kažkur užmiestyje netoli Londono. Ji ne tik dažnai kuria klipukus apie kosmetiką, bet ir dalinasi savo asmeniniais vloggais iš savo gyvenimo. Mane labiausiai žavi jos pasitikėjimas savimi. 



Šiltoji Tanya Burr. Ji labai miela ir šilta asmenybė. Tanya profesionaliai atlieka makiažą, nes yra dirbusi su Laura Mercier kosmetika, pries pradedama youtube. 


Youtube kanalo turėtoja iš Airijos, Melanie Murphy. Taip pat labai smagi, linksma, kūrybinga mergina. Jos kanale galima pasisemti gerų patarimų kaip prižiūrėti problematišką odą, kadangi ji pati iki šiol kovoja su spuogeliais, odos nelygumais ir dėmelėmis. Melanie kuria ne vien filmukus apie kosmetiką, bet ir apie gyvenimo būdą. 



Anna Sacone kanalą pradėjau žiūrėti tuomet, kai laukiausi. Kodėl būtent kai laukiausi? Nes Anna turi vyrą, du vaikučius ir 6 šunis. Taip šešis šunis! Ji filmuodavo kiekvieną savo neštumo savaitę, o man būnant dekretinėse atostogose, tai buvo aktualu. Įdomiausia tai, kad jie su vyru yra youtube šeimynėlė, nes neskaitant to, kad Anna kuria filmukus apie grožį, stilių, gyvenimo būda, etc., dar jie kartu su vyru filmuoja beveik kiekvieną savo šeimos gyvenimo dieną ir dalinasi su visu pasauliu internete. Kanalas SACCONEJOLYs. 


Būtų įdomu sužinoti kokius youtube kanalus mėgstate jūs! Lauksiu komentarų apačioje :)

Eglė

Cukrinė pudrinė Facebook'e.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik