sekmadienis, rugpjūčio 16, 2015

Under 20 giliai valanti ir drėkinanti veido kaukė


Ne kartą Droge užmečiau akį į šią kosmetikos liniją, galvojau reikės kada nors ateityje išmėginti. Ir praeitą savaitę Kosmadoje įsigijau dvi giliai valančias veido kaukes, t.y. šią Under 20 ir ALDO VANDINI (aprašymas čia). Abi pirkau pirmą kartą, o Under 20 skubėdama pačiupau prie kasos, nes susigundžiau užrašu "50% visai Under 20 produkcijai". Taigi, net neperskaičiusi aprašymo tiesiog pasiėmiau ir tik grįžusi namo pamačiau, kad kaukė yra sudaryta iš dviejų žingsnių.

Under 20 giliai valanti ir drėkinanti kaukė(2x6ml)
Aprašymas:
1 žingsnis Giliai valanti veido kaukė: užtepkite ploną sluoksnį ant sudrėkinto veido, vengdami akių srities. Palaukite kol nudžius maždaug 5-10min. Nuplaukite vandeniu. Oda bus išvalyta ir švelni.
2 žingsnis Drėkinanti veido kaukė: išvalę veidą molio kauke ir ją nusiplovę, užtepkite drėkinančią kaukę ir palikite kol nudžius. Nuvalykite kaukės likučius su vatos diskeliu. Oda taps tobulai sudrėkinta ir elastinga.
Kaina: deja, bet neatkreipiau dėmesio, nes galvojau, kad ir taip ji turėtų būti iš pigesnių.

Mano nuomonė:
Taigi, iš pirmo labai nustebau, kad kaukės aprašymas itin skurdus. Net neaišku iš ko ji pagaminta, kol priėjus 2 žingsnį aprašyme, visgi išaiškėja, kad čia molio kaukė. Kaukės užtenka vienam kartui. Sunaudojau ir valančią ir drėkinančią vienu kartu. Užsitepus giliai valančią kaukę man ji pasirodė keistoka. Savo žalia spalva priminė molį, bet tepantis ir po to, kai ji pradėjo džiūti, aš rimtai suabejojau ar tikrai. Dažniausiai molis džiūdamas sausėja ir išslieka tokio pat storio, o ši kaukė džiūdama vietomis apskritai susigėrė į odą, lyg pradingo. Buvo keista. Nusiplovus nemačiau jokio rezultato. Nors ant pakuotės ir nerašo, kad sutraukia poras, bet aš visgi tikėjaus, kad kažkoks pokytis bus. Vienintelis pateisinimas kokį galiu sugalvoti, tai kad firma vadinasi Under 20, o man jau virš twenty. Ha ha. Na galvojau drėkinanti kaukė ištaisys padėtį, bent jau pamaitins ir sudrėkins odą. Kadangi kaukė skirta į akne linkusiai odai, tai lyg savaime suprantama, kad bus orientuotasi į jautresnę probleminę odą. Nusivaliusi perteklių vatos diskeliu, oda jautėsi sudrėkinta, bet riebalų sluoksnis labai jautėsi ant veido, tad teko nusiprausti prausikliu, nes bijojau, kad jau tą pačią dieną gali atsirasti naujų spuogelių.
Reziume: kaukės tikrai daugiau nekartosiu ir ateityje tikriausiai nesusigundysiu išbadyti kitų šios linijos priemonių. 

Eglė

Cukrinė pudrinė Facebook'e.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik