šeštadienis, rugsėjo 12, 2015

Nivea dvejopo poveikio akių makiažo valiklis


Šiuo metu ypač populiarūs tokie makiažo valikliai, kitaip vadinami, miceliniai vandenys. Turbūt dauguma esate girdėjusios tiek apie nuostabųjį Bioderma Sensibio ar beveik tokio pat poveikio, bet pigesnio varianto micelinį vandenį iš Garnier. Kad ir kokie jie būtų nuostabūs, bet kai kalba eina apie vandeniui atsparų blakstienų tušą, čia jums reikės stipresnio poveikio valiklio, tad šiandieną ir pateiksiu savo nuomonę apie vieną iš jų- Nivea dvejopo poveikio akių makiažo valiklį.

NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Removal(125ml)aprašymas:

Veiksmingai valo net vandeniui atsparų tušą ir akių makiažą, neerzina jautrios akių odos. Tinka visų tipų odai. Sudėtyje yra rugiagėlių ekstrakto.
Kaina: 4-5 eurai.


Prieš naudojimą gerai suplakti!

Mano nuomonė:
Vasaros pradžioje teko įsigyti vandeniui atsparų tušą, o su juo įsigijau ir šį Nivea valiklį. Iš tiesų, tai retai kada perku šios vokiškos firmos kosmetiką. Esu girdėjusi, kad jų produktų sudėtis nėra labai draugiška, tačiau akių nedažau kiekvieną dieną ir nusprendžiau, kad imsiu šį valiklį. Apskritai, akių zona yra labai jautri vieta ir nesinori jos sausinti valikliais ir taip pagreitinti raukšlelių atsiradimą, kuris vienaip ar kitaip, deja, yra neišvengiamas, bet atitolinamas. 
Jau po pirmojo atsaparaus tušo + akių makiažo nuvalymo likau patenkinta. Viskas paprasta: suplaki buteliuką ( kadangi jame yra dviejų skirtingų spalvų ir konsistencijos vandenys, spėju viena dalis yra valiklis, o kita- aliejai) suvilgai vatos diskelį ir lengvai, neskubant valai makiažą. Užtrunka trumpiau, nei tikėjausi. Valiklis nedirgina akių ir palieka lengvą riebaliuką ant odos ( tikriausias čia ir yra rugiagėlių ekstraktas, apie kurį parašyta ant priekinės buteliuko dalies). Viską, kas yra ant blakstienų nuvalo 100%. Tiesa, anksčiau buteliukas buvo kiek kitos pakuotės, su atlenkiamu dangteliu, o naujoji pakuotė su atsukamu. Galbūt būčiau nepastebėjusi, bet nepastebėti lipduko su užrašu "NEW BOTTLE same size" neįmanoma, nebent nemoki anglų kalbos. 
Nors tokio pobūdžio valiklis man buvo pirmasis, kaip ir pirmasis atsparus vandeniui tušas, į kurį pradžioje žiūrėjau skeptiškai, tačiau turint tokį valiklį, dabar nebijau pavadinimo waterproof (vandeniui atsparus).

O kokį vandeniui atsparų valiklį naudojate jūs? 

Eglė

Cukrinė pudrinė Facebook'e.

2 komentarai :

  1. Man dvifaziai akių makiažo valikliai labai patinka. Nepalieka per daug riebaus pojūčio ir nereikia per daug trinti akių, tam kad nuimčiau blakstienų tušą, tad tikras aukso viduriukas :)

    www.eimante.com

    AtsakytiPanaikinti

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik