ketvirtadienis, gruodžio 10, 2015

Vizitas pas kosmetologe nr.1


Sveikos, merginos!
Turbūt kvaila sakyti, bet mano paskutinis įrašas buvo senokai... Taip pasiilgau blogo rašymo, o galvoje nuolat sukasi idėjos ir naujos temos. Aš įsivaizduoju, kad visos dabar sukatės prieš šventiniame maratone, dovanos ir panašiai, o štai man ramybės neduoda mokslai ir vairavimo teisės, kurias jau įpusėjau, taip sakant, pusę teisių jau turiu. Taigi viskas susimetė į vieną, ir vienas naujas dalykas iš jų yra lankymasis pas kosmetologę!

Tikiu, kad daugelis merginų, ypač kovojančių su problematiška oda, ne kartą svarstėte galimybę apsilankyti pas kosmetologę. Aš jau anksčiau karts nuo karto nueidavau į veido valymą, bet nekuomet nepratęsdavau nuolatinių lankymųsi, nes visgi tai kainuoja nemažus pinigėlius. Tačiau šį kartą aš eisiu iki galo. Tad kviečiu sekti mano kelią gražesnės odos link.

VIETA:
Gydomosios kosmetologijos centras, Jogailos g. 13 Vilnius.

KAINA:
Rūgštinis + mechaninis veido valymas 26 eurai.
Rūgštinis veido pilingas 28 eurai.
Mechaninis veido valymas apie 23 eurus.
Po veido valymo, kelių dienų bėgyje, reiktų ateiti į kaukę, kurios kaina, jei neklystu yra apie 10 eurų.

RŪGŠTINIS+MECHANINIS VEIDO VALYMAS:
tai labai efektyvi giluminio veido valymo procedūra.
.
Procedūros metu naudojama organinė AHA glikolio rūgštis, kuri pasižymi stipriomis antioksidacinėmis ir  priešuždegiminėmis savybėmis. Rūgštinio veido valymo metu pašalinamas viršutinis odos sluoksnis, skatinama ląstelių regeneracija ir stimuliuojamas odos atsinaujinimas. Glikolio rūgštis skatina spuogų gijimą, neleidžia užsikimšti  riebalinių liaukų latakams ir susidaryti naujiems inkštirams, stimuliuoja riebalinių liaukų veiklą, išvalo poras. Tai puiki procedūra paaugliams, kuriuos kankina jaunatviniai spuogai arba acne.

Taigi mano pirmasis vizitas buvo lapkričio 18 dieną. Kosmetologė atliko rūgštinį + mechaninį veido valymo. Neneigsiu, skaudėt skaudėjo, bet kentėti tikrai įmanoma ir tai netrunka labai ilgai. Priklauso nuo odos užterštumo. Nepasakysiu visos procedūros eiliškumo, bet pradžioj naudoja rūgštį, po to atlieka valymą. Vėliau su tokiu elektriniu aparačiuku, kuris leidžia žaibukus, uždegina, kad neplistų uždegimas ir dezinfekuoja su spiritu ar kažkuo stipraus ir užtepa kaukę. Manau ji nuramina oda, sumažina paraudimus ir veikia antibakteriškai. Kaukė džiūsta apie 15min, tuomet reikia nusiprausti ir kosmetologė atlieka veido masažiuką. Po jo seka skysto azoto procedūra, kuri lygina ir skaistina odą, kad po veido valymo neliktų randelių. Štai taip viskas vyksta.
Pirmą dieną po valymo, oda buvo ganėtinai paraudusi, o tose vietose, kur buvo rimti spuogai, liko ir šašiukai, bet po kokių trijų ilgų dienų veidas susitvarkė. 
Žinokite jau tą pačią dieną prausiantis veidą, pirštų galiukais buvo galima jausti, kokia švari buvo oda. 

Kalbant apie kosmetologinį kabinetą, tai jis ganėtinai paprastas, bet man patinka, kad ten susirenka moterys, merginos ir visos bendrauja, diskutuoja apie viską, pradedant sveiku gyvenimo būdu ir baigiant politika. Tai tokia grynai moteriška vieta. Galbūt kai kurias merginas erzina tas plepėjimas, bet man asmeniškai, labai patinka. Nes kur daugiau pakalbėti apie visokius grožio reikalus :)

Kitą kartą papasakosiu apie rūgštinį veido pilingą, kurį man atliko savaitė po valymo. Patikėkite, efektas matėsi jau po poros dienų! 

Iki, 
Eglė

Cukrinė pudrinė Facebook'e.







Komentarų nėra :

Rašyti komentarą

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik