trečiadienis, gruodžio 30, 2015

Trumpų plaukų formavimas_priemonės


Sveikos! Prieš nusikirpdama trumpai plaukus, viename straipsnyje perskaičiau Agnės Jegelavičiūtės komentarą, iš jos pačios patirties, kad trumpų plaukų priežiūrai reikia daug daugiau laiko. Visiška tiesa! Pirmomis dienomis po apsikirpimo nežinojau kaip susitvarkyti su ant akių krentančiais plaukais ir anoks čia grožis. Tačiau po keletos valandų praleistų youtube.com pasisėmiau patarimų iš kitų merginų ir dabar jau galiu pasidalinti savuoju su jumis.


Štai šioje nuotraukoje mano plaukai jau įpusėję pirmąją kalėdų dieną, bet vis dar geroje formoje, nors garbanos jau šiek tiek išsileidusios. Akyse taip pat atsispindi pavargiukas. Bet bendrą vaizdą galima susidaryti. 
Nors nuotraukoje gerai nesimato, bet kita pusė yra daug trumpesnė, su lig ausies pradžia.

Kaip aš formuoju savo plaukus

Pirmas dalykas, kurį darau, tai ištiesinu plaukus, kurie noriu, kad būtų prigludę. Tuomet priekinius ilgus plaukus riečiu su plaukų tiesintuvu. Jau labai seniai, kaip savo Remington s-6500 tiesintuvą naudoju ir plaukų rietimui. Youtube.com yra begalės video, jei dar nebandėte šio būdo. Geriausia yra tai, kad priekinius plaukus galite riesti smulkiomis arba didelėmis garbanomis, tuomet plaukai atidengia veidą, suteikia žaismingumo, stilingumo  ir nekrenta ant akių. 

Antras dalykas, kurį atlieku, tai naudoju Wella Texture Touch matinį molį natūraliai šukuosenos fiksacijai. Jis yra malonus ir lengvas, padeda tolygiai paskirstyti plaukus. Jis visiškai neapsunkina plaukų, suformuoja, pašiaušia (jeigu yra noras). Su juo švelniai tapšnoju ir spusteliu garbanas, bei sulyginu kitą-trumpesnę plaukų pusę, kad jie gulėtų vietoje. Ši priemonė suteikia itin natūralų įvaizdį. Wella sauso plaukų molio kaina nemaža, tačiau jos užteks labai labai ilgam. Tiks ir jums ir jūsų vyrui.

Trečias ir paskutinis žingsnis- viską sutvirtinu Garnier fructis bamboo flexhold plaukų laku. Patariu nenaudoti labai stipraus lako, kad plaukai neatrodytų sulipę. Bet lakas yra būtinas, nes plaukų molis tik išlaiko formą, tačiau nėra toks stiprus, kad išlaikytų plaukus nuo kritimo ant akių.

Žinokite, susilaukiau tikrai daug komplimentų dėl savo plaukų. Tad jei turite trumpus plaukus, patariu eksperimentuoti ir, manau, tikrai nenusivilsite :)

Eglė
Cukrinė pudrinė Facebook'e.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik