penktadienis, lapkričio 04, 2016

Ruduo. Ką naudoju veido priežiūrai

Sveikos, labai trumpai aprašysiu priemones, kurias naudoju savo veido priežiūrai. Visos jos yra superinės, o ne šiaip naudojamos, nes nusipirktos. Pasistengsiu labai neišsiplėsti, nors tai galvoju kiekvieną kartą, kai tik pradedu rašyti naują postą.





Priemonės:
Makiažo nuvalymui naudoju micelinį vandenį La Roche - Posay effaclar Micellar water.
Veido prausiklis - Yves Rocher Pure System daily exfoliating cleanser. (apžvalga čia)
Paakių kremas - Anna Lotan akių kontūro želė ( pirkau Vilniaus Universiteto vaistinėje, 3,13 eur). Kremas padedantis nuo spuogų - Basiron. (jį naudoju kas antrą vakarą. Sudėtis 5% benzoilo peroksidas). (trumpa apžvalga čia)
Lengvas matizuojantis kremas - Bioderma Sebium mat control.
Riebesnis matizuojantis kremas - Lumene arctic aqua 3D dydration cream - gel.
Dėmelių, likusių po spuogų, mažinimui - La Roche - Posay Effaclar DUO+. (kartoju jau antrą tūbelę. Tepuosi tik ant tų vietų, kuriose yra paraudimų, spuogelių, dėmelių).

 Patarimas: 
Kai prausiuosi, veido nusausinimui naudoju ne rankšluostį, o popierines servetėles. Visą ruloną popierinių rankšluostukų nusiperku Lidl parduotuvėje už mažiau nei 2 eurus ir jo man užtenka visam mėnesiui. Vienam kartui užtenka 2-3 lapelių.

Ankstesnės mano veido priežiūros rutinos:

 

Geros dienos,
Eglė

2 komentarai :

  1. Labas, Egle! Labai patiko šitas straipsnelis ir labai sudomino nuoroda į priemonę nuo spuogų "Basiron". Lietuviškos informacijos apie šią priemonę beveik neradau, ar ją išvis galima įsigyti Lietuvoje? Kur pati pirkaisi, gal turi kokių patarimų, kur būtų galima įsigyti? Nes labai suintrigavo, norėčiau ir pati pabandyti :) nekantriai laukiu atsakymo (y)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, visų pirma, labai malonu, kad patiko įrašas :) Tikiuosi ir ateityje užsuksi ir rasi sau kažką įdomaus paskaitynėti :) Taip, deja, LT neparsiduoda... Bet paieškok gal pavyks intrnetu įsigyti iš užsienio, jei googlinsi anglų kalba :) (arba paieškok vaistinėse benzoilo peroksido tepaliuko, tik ne acnecolor, nes tas visai nieko panašaus į šitą ).Sėkmės!

      Panaikinti

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik